ShippingWatch

Ole Sohn hilser Kommissionens CO2-udspil velkommen

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn er godt tilfreds med EU-kommissionens udmelding om, at man fra EU vil indsamle data om skibsfartens CO2-udledning og derefter vedtage et klimaudspil.

Udspillet fra klimakommissær Connie Hedegaard og transportkommissær Siim Kallas om, at rederierne fra 2014 skal indsamle data for CO2-udledning, og at der først derefter vil blive vedtaget et miljøudspil på området vækker anerkendelse hos erhvervs- og vækstminister Ole Sohn.

"Jeg er meget tilfreds med Kommissionens udmelding om, at et kommende EU-forslag vedrørende skibsfartens CO2-udledning (drivhusgas-emissioner) kommer til at fokusere på at skabe et system for struktureret overvågning, rapportering og verifikation af skibenes brændstofforbrug. Skibsfart er en global industri, hvor globale løsninger er de bedste løsninger - til gavn for både miljøet, klimaet og konkurrenceevnen," siger Ole Sohn til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs