ShippingWatch

A.P. Møller – Mærsk får anerkendelse for åbenhed

Danske revisorer har i dag onsdag uddelt årets CSR-pris 2012 til A.P. Møller - Mærsk for åbent og ærligt at adressere de svære emner i deres CSR-rapportering

Ærlighed; også hvor det gør ondt. Det har A.P. Møller - Mærsk leveret i deres CSR-rapportering, og det har givet dem prisen for bedste CSR-rapport i 2012. Det oplyser FSR - danske revisorer i en pressemeddelelse.

Det er i år 18. år i træk, at FSR – danske revisorer uddeler priser for de bedste CSR-rapporter fra danske virksomheder. I år er vinderen en virksomhed, som qua sin størrelse har stor samfundsmæssig betydning både lokalt og globalt, og for hvem finansielle resultater og samfundsansvaret går hånd i hånd, fremgår det af meddelelsen. Ved åbent og ærligt også at adressere de svære emner i deres CSR-rapportering, sætter prismodtageren fokus på virksomhedens sociale ansvar og indflydelsesmuligheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs