ShippingWatch

Rederier fokuserer på anti-korruption

Det nye globale netværk MACN, som arbejder for bekæmpelse af korruption, oplever stor interesse fra rederierne for at få papir på deres anti-korruption. Medlem af MACNs styregruppe Rikke Kolbech Andersen fra Torm fortæller til ShippingWatch, at rederierne er ivrige for ikke at sakke bagud i korruptionsbekæmpelsen.

Foto: Svilen Milev / Stock.Xchng

Korruption, bestikkelse og de meget omtalte facilitation payments er problemer, som hele den maritime sektor kæmper med. Formodentlig derfor er mange blå virksomheder interesseret i det nyoprettede netværk MACN (Maritime Anti-Corruption Network), som fem danske rederier har været med til at starte.

"Vi oplever en stor interesse fra rederierne for at blive medlemmer af netværket. Mange hører om os gennem deres netværk, og især de engelske rederier er meget ivrige, fordi de er underlagt den britiske lovgivning, der slår hårdt ned på korruption," siger Rikke Kolbech Andersen, der er CSR-specialist hos Torm og medlem af styregruppen i MACN.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs