ShippingWatch

Maersk Line: Vi kan ikke bekæmpe korruption alene

Maersk Line har intensiveret deres arbejde mod korruption gennem bl.a. obligatorisk uddannelse af alle ansatte. Kampen mod korruption er på mange måder godt i gang, men rederiet kan ikke klare det uden opbakning fra andre sider, fortæller Cecilia Müller fra Maersk Lines Sustainability afdeling.

Korruption er et problem, som Maersk Line støder på gang på gang. Derfor forsøger virksomheden at mindske korruption gennem nye politikker på området og samarbejde med andre rederier og organisationer.

"Alle virksomheder har et ansvar for at arbejde aktivt mod korruption. Men korruption kan ikke altid bekæmpes effektivt alene af en virksomhed eller et individ. Ofte bliver kampen mod korruption mere effektiv, hvis man samarbejder. Vi er nødt til at arbejde på flere fronter, før man kan se en afgørende forskel i et land," siger Cecilia Müller, der er Corporate Social Responsibility Manager i Maersk Line.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs