ShippingWatch

Maersk vil vide om de sociale medier er pengene værd

Efter at have fået megen opmærksomhed som frontløber i brug af sociale medier, vil Maersk Line nu undersøge, hvad tilstedeværelsen på de sociale medier overhovedet er værd. Et McKinsey studie bekræfter potentialet.

Hvad er det værd? Det er et spørgsmål, som mange har stillet sig selv, når de har læst om det ene eller det andet selskab, der fokuserer på sociale medier. Og det er netop det spørgsmål, som Jonathan Wichmann, Head of Social Media i Maersk Line, har sat sig for at besvare i en undersøgelse. Frem mod slutningen af året, vil han i samarbejde med en række internationale virksomheder finde ud af, om det kan svare sig for et selskab som Maersk Line at være på de sociale medier.

"Målet er at prøve at værdisætte det. Mange er meget tilfredse med det i Maersk Line, men før eller siden kommer spørgsmålet jo; hvad er det værd? Det er det, vi skal besvare med studiet. Det kan jo godt være, at vi finder ud af, at det ikke har nogen værdi, eller at det ikke er den tid værd, vi bruger på det. Så må vi jo lukke det ned," siger Jonathan Wichmann. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs