ShippingWatch

DFDS' nye ærkerival har indsat ny ledelse

Svenske North Sea Roro, der udfordrer DFDS på selskabets mangeårige lukrative ruter mellem Gøteborg og England, har styrket sin ledelse og overvejer nye services. "Trods nedturen i den europæiske samhandel, har vi et stabilt indtag af fragt," siger CEO Dan Ericsson til nyhedsbrev.

Foto: DFDS

DFDS' nye rival på selskabets hidtil lukrative rute mellem Gøteborg til Storbritannien, og som sidste vinter tvang DFDS til at nedjustere forventningerne til årets resultat i 2012, udtrykker tilfredshed med de første seks måneder i drift. Svenske North Sea Roro, som er grundlagt af speditører i Ntex, udtrykker stor tilfredshed med starten siden januar i år, og selskabet har i løbet af foråret indsat et nyt hold i ledelsen af rederiet.

Den nye CEO Dan Ericsson i North Sea Roro, der sejler tre gange om ugen mellem Killingholme og Gøteborg og parallelt med DFDS' ruter mellem Immingham og Gøteborg, siger, at der er stor tilfredshed blandt selskabets kunder, der er glade for konkurrencen mellem Gøteborg og Storbritannien. Og han understreger ifølge nyhedsbrevet fra Port of Gothenburg, at Ntex var et af flere transportselskaber, der så mulighederne i, at flere end et enkelt selskab (DFDS, red.) med fordel kunne sejle mellem Gøteborg og Killingholme.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs