ShippingWatch

"En gazelle der udfordrer de store elefanter"

NTEX, et af de tre selskaber bag DFDS' nye svenske stor-konkurrent på Nordsøen, North Sea RoRo, vil gerne se sig som den lille, der bider de store i haserne.

Foto: DFDS

"En gazelle der udfordrer de store elefanter," står der med store typer, når man kommer ind på det svenske speditionsfirma, NTEX, hjemmeside. Siden januar er Gøteborg-virksomheden mest af alt blevet kendt som den store udfordrer til DFDS på ro-ro trafikken mellem Sverige og England. Så meget, at det danske rederi måtte foretage en nedjustering af sine forventninger på Københavns Fondsbørs, da svenskerne meldte deres indtog.

NTEX blev grundlagt i 2003 og nærmer sig nu en omsætning på 1 milliard svenske kroner fra en opstart på 124 mio. svenske kroner. Virksomheden er den eneste svenske speditør, der er medlem af det globale netværk United Shipping Inc, der består af mere end 100 selvstændige transport- og logistikselskaber både indenfor sø- og lufttransport.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs