ShippingWatch

DFDS fastholder kunder i Nordsøen - men det er dyrt

I store træk har DFDS fastholdt sine kunder på den vigtige rute mellem Gøteborg og England, efter at en af selskabets største kunder nu sejler med sit eget rederi og har åbnet en priskrig. Det er imidlertid ikke lykkedes det nye rederi at flytte rundt på de store kunder, siger DFDS.

Mens aktieanalytikere forventer, at DFDS vil miste indtjening i størrelsesordenen 100-150 mio. kroner på den vigtige fragtrute Gøteborg-England i 2012 i kraft af ny konkurrent, som kontrolleres af den svenske speditørselskab og tidligere storkunde NTEX, har DFDS i store træk fastholdt sine kunder.

"I Gøteborg er vi selvfølgelig kede af, at en af vores kunde har vurderet, at han ikke har fået den service, han har behov for og i stedet er blevet en konkurrent. Men vi er glade for at se, at vores kunder har været utrolig loyale,  og at der udover NTEX' egne volumener kun er en enkelt kunde af større betydning, der har flyttet godt halvdelen af sin forretning. Derfor har påvirkningen været moderat indtil videre," siger Torben Carlsen, CFO i DFDS:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs