ShippingWatch

Shipping-advokat: Singapores flag er brandvarmt

DIS er internationalt konkurrencedygtigt som flagregister, men der er strategiske overvejelser og måske også lidt psykologi indblandet, når Tordenskjolds soldater i shippingbranchen flytter skibe til Asien, siger shipping-advokat Mathias Steinø, Hafnia Law. 

Foto: Hapag-Lloyd

Singapore er et meget hot spot som flagregister for danske og internationale rederier og har en betydelig tiltrækningskraft på hele shippingindustrien. Også Hongkongs skibsregister synes at vokse i de seneste år, siger advokat Mathias Steinø fra Hafnia Law. Han vil ikke afvise, at især den megen fokus på Singapore kan have en vis psylogisk betydning for redere, når mange flytter skibe derud.

"For redere, der trader meget i Kina, kan det måske have en positiv effekt, at skibe registres i Hongkong-registret, som også vokser. Det samme gælder Singapore. Det er et meget hot spot for shipping med stor aktivitet. Derfor kan det have stor værdi for et rederi at være til stede i Singapore, der er brandvarmt," siger Mathias Steinø.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs