ShippingWatch

Medie: Maersk Tankers vil indføre brændstoftillæg

Maersk Tankers er parat til at opkræve et ekstraordinært brændstolftillæg hos kunderne for at forbedre økonomien i det pressede rederi, oplyser adm. direktør Hanne B. Sørensen til Reuters.

Foto: Gorm Olesen

Maersk Tankers er klar til at tage det usædvanlige skridt at opkræve et brændstoftillæg af kunderne for at skabe en sund økonomi. Det oplyser adm. direktør Hanne B. Sørensen fra Maersk Tankers til Reuters.

"Vi skal have det gjort på en eller anden måde. Vi bliver nødt til at finde ud af, hvordan vi får det gjort," siger hun og fortsætter:

"Til en start kan vi gøre vores kunder opmærksomme på, hvor meget bunker udgør på den regning, vi sender til kunderne," siger Hanne B. Sørensen, der ikke vil oplyse, hvor stort et tillæg, der skal indføres. 

Afregning mellem tankskibsrederier og kunder foregår i vid udstrækning ud fra den såkaldte Worldscale.

Frontline enig i Maersk Tankers' frygt for bunkerpris 

Maersk Tankers presset på indtjeningen

Maersk Tankers udfordrer globalt ratesystem  

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs