ShippingWatch

Torm-chef: Vi har gjort det bedre end markedet

Udover de svage konjunkturer har den langvarige usikkerhed om Torms overlevelse kostet dyrt for rederiet, siger CEO Jacob Meldgaard: "Derfor har restruktureringsaftalen også højeste prioritet, og jeg er meget fortrøstningsfuld."

Foto: Mik Eskestad

Den langvarige usikkerhed om Torms finansielle situation, der reelt har været et spørgsmål om overlevelse, har været en kæmpe belastning for det danske rederi. Derfor har den endnu ufærdige og omfattende restrukteringsaftale højeste prioritet for CEO Jacob Meldgaaard og den øvrige ledelse.

"Den finansielle situation omkring Torm har jo ikke skabt optimale rammer, og situationen har selvfølgelig lagt et særligt pres på os og har betydet, at kunder og leverandører helt naturligt stiller sig i en position, at hvis de har alternativer fra virksomheder med en helt stabil finansiel situation og ingen som helst tvivl om den langsigtede operation, er det naturligt, at kunder og leverandører har nogle valg," siger Jacob Meldgaard til ShippingWatch. Han erklærer sig dog meget fortrøstningsfuld med blik på, at endelig og færdig aftale er inden for række for rækkevidde:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs