ShippingWatch

Millionhonorarer til restrukturering i første kvartal

Torm har i første kvartal haft omkostninger på 22 mio. dollar, eller 126 mio. kr., relateret til restruktureringen af det gældstyngede rederi

Torm har i første kvartal haft omkostninger på 22 mio. dollar, eller 126 mio. kr., relateret til restruktureringen af det gældstyngede rederi. Pengene er gået til honorarer til rådgivere og Torms kreditorer relateret til den langsigtede, samlede finansierings- og restruktureringsplan, forklarer Torm i kvartalsmeddelelsen.

Rederiet har i forbindelse med det løbende effektiviseringsprogram iværksat omkostningsbesparende og likviditetsforbedrende tiltag med en forventet samlet effekt på mindst 100 mio. dollar over de kommende tre år.

Torm offentliggør i lyset af rederiets anstrengte finansielle situation ikke forventninger til 2012, og vil ikke gøre det, før en langsigtet, samlet finansieringsløsning er på plads.

RITZAU FINANS

 

 

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs