ShippingWatch

Lloyd's Register trækker sig fra Iran

Efter pres fra USA stopper Lloyd's Register med at vurdere skibe i Iran. Direktør for Lloyd's Register fremhæver ifølge Reuters, at der er forvirring om, hvordan de aktuelle sanktioner med Iran skal håndhæves og advarer mod at bruge sikkerhed som et politisk redskab.

Foto: Maersk Oil

Llloyd's Register har indstillet deres vurdering af omkring 60 skibe i Iran. Det sker efter politisk pres fra USA mod Lloyd's Register, skriver shippingavisen Lloyd's List torsdag.

"Amerikanerne kom til os og sagde, at hvis vi forstatte med at arbejde for iranerne, ville vi blive sortlistet i USA. Der var en masse forvirring om sanktionerne og faktisk var anbefalingen, at det var bedre for britiske vurderingsselskaber i Europa ikke at arbejde direkte sammen med NITC (National Iranian Tanker Company)," siger adm. direktør for Lloyd's Register Richard Sadler til Reuters.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs