ShippingWatch

Kapitalfond jagter kriseramte rederier

En svensk kapitalfond opkøber hovedparten af aktiviteterne i kriseramte Nordic Tankers og lurer på at opsluge flere andre kriseramte danske rederier.

Efter længere tids usikkerhed lykkedes det i går det kriseramte tankrederi Nordic Tankers at sælge en stor del af sine aktiviteter til den svenske kapitalfond Triton. Dermed reddede det forgældede rederi sig fra en truende konkurs, idet aftalen med Nordea og Danmarks Skibskredit udløber ved udgangen af denne måned.

Triton har allerede en gang tidligere spændt et økonomisk sikkerhedsnet under et andet dansk tankrederi, Herning Shipping, og aktiviteterne i de to rederier skal ifølge Björn Nilsson, Partner i Triton Advisers Limited, som rådgiver Triton III, nu forenes. Han understreger samtidig, at Triton med opkøbet ikke nødvendigvis er mæt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs