ShippingWatch

Kapitalfonden Triton ser yderligere konsolidering efter køb af tankflåde

Vi har kapital, ressourcer og management til at udvikle Nordic Tankers, siger partner i kapitalfonden Triton, Björn Nielsson.

Kapitalfonden Triton - den nye ejer af en betydelig flåde fra Nordic Tankers og Herning Shipping - ser muligheder for en yderligere konsolidering af markedet for kemikalietankskibe på lidt længere sigt. Det siger Björn Nielsson, partner i Triton Adviseres Limited, til ShippingWatch.

"Alle segmenter inden for shipping har haft det svært inden for det seneste år. Det gælder også for Herning Shipping og Nordic Tankers. Men vi kan se, at udbuddet af skibe forbedres, og vi ser en bedre balance mellem udbud og efterspørgsel inden for dette segment i fremtiden. De næste 6-12 måneder bliver drøje, inden det bliver bedre. Derfor har vi analyseret transaktionen, som giver os mulighed for at bidrage med kapital og investeringer, så vi har den tid, det tager, inden markederne kommer tilbage. Det giver også mulighed for at investere og udvikle," siger Björn Nielsson.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs