ShippingWatch

Kapitalfonden Triton ser yderligere konsolidering efter køb af tankflåde

Vi har kapital, ressourcer og management til at udvikle Nordic Tankers, siger partner i kapitalfonden Triton, Björn Nielsson.

Kapitalfonden Triton - den nye ejer af en betydelig flåde fra Nordic Tankers og Herning Shipping - ser muligheder for en yderligere konsolidering af markedet for kemikalietankskibe på lidt længere sigt. Det siger Björn Nielsson, partner i Triton Adviseres Limited, til ShippingWatch.

"Alle segmenter inden for shipping har haft det svært inden for det seneste år. Det gælder også for Herning Shipping og Nordic Tankers. Men vi kan se, at udbuddet af skibe forbedres, og vi ser en bedre balance mellem udbud og efterspørgsel inden for dette segment i fremtiden. De næste 6-12 måneder bliver drøje, inden det bliver bedre. Derfor har vi analyseret transaktionen, som giver os mulighed for at bidrage med kapital og investeringer, så vi har den tid, det tager, inden markederne kommer tilbage. Det giver også mulighed for at investere og udvikle," siger Björn Nielsson.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs