ShippingWatch

Pontoppidan: Nordic Tankers løsning den eneste rigtige

Bestyrelsesformanden i Nordic Tankers, Knud Pontoppidan, sidder tilbage med blandede følelser på den dag, hvor det blev offentliggjort, at selskabet efter hans udsagn bliver til et 'outsourcet rederi'.

To års kamp er for en stund blæst til pause for bestyrelsen i Nordic Tankers. Et frasalg af snart sagt hele virksomheden og overgang til at være tonnageudbyder af seks produkttankskibe, har fået bankforbindelserne Nordea og Dansk Skibskredit til at give et års afdragshenstand til at finde en langsigtet løsning for, hvad der fremover vil hedde Nordic Shipholding.

"Jeg tror, det er den bedst mulige løsning. Men det er da klart, at som formand for Nordic Tankers sidder jeg med lidt blandede følelser," siger Knud Pontoppidan til ShippingWatch tirsdag, hvor investeringsfonden Triton udmeldte, at den vil købe Nordic Tankers' kemikalietankflåde samt hele organisationen i rederiet og lægge det sammen med Herning Shipping.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Esvagt byder sig til i Taiwan

Det danske rederi har udset sig en mulig lokal partner i Taiwan, hvor selskabet gør sig store forventninger til havvindmarkedet. Lykkes Esvagts planer, kan selskabet være klar til at servicere havvindparker i Fjernøsten om få år.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs