ShippingWatch

DFDS bestiller en ny fragtfærge til levering i 2020

DFDS har bestilt en ny færge, og dermed når den samlede bestilling på store fragtfærger op på fem.

DFDS
Foto: DFDS

Rederiet DFDS har bestilt en ny fragtfærge, som ventes at blive leveret i første halvår af 2020.

Skibet er bestilt fra det kinesiske skibsværft Jinling Shipyard, og det kan transportere 6700 lanemeter fragt, hvilket svarer til omkring 450 trailere, skriver selskabet i en meddelelse.

"Med denne nybygning øges vores ordrebog til fem store fragtfærger, hvilket vil forbedre vores effektivitet og gøre det muligt for os at servicere den forventede vækst i vores rutenetværk i Nordeuropa og Middelhavet, støtte samhandlen og hjælpe vores kunder med at skabe vækst i deres forretninger," siger Niels Smedegaard, administrerende direktør, i meddelelsen.

DFDS fastholder investeringsforventningerne for i år.

DFDS afslutter køb i Tyrkiet hurtigere end ventet

Niels Smedegaard: Data bliver et udskilningsløb i shipping om få år

Niels Smedegaards vilde rejse i DFDS

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste overskrifter på ShippingWatch

Miljø og kommende vigtigt møde i IMO prægede ugen på ShippingWatch med spørgsmål om fremtidens miljøsyndere, og hvorvidt en højspændt miljødiskussion ender som et mislykket kupforsøg. Læs også om Maersks transformation og stort tysk opkøb af V. Group.

Pakistan lukker ned for beaching-værfter

Nye brandulykker på den pakistanske ophugningsstrand Gadani får landets myndigheder til at lukke ned for ophugning i området - blot få måneder efter, at et tidligere forbud blev ophævet. "Skibsejere burde blive holdt ansvarlige," mener NGO'en Shipbreaking Platform.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere