ShippingWatch

DFDS bestiller en ny fragtfærge til levering i 2020

DFDS har bestilt en ny færge, og dermed når den samlede bestilling på store fragtfærger op på fem.

DFDS
Foto: DFDS

Rederiet DFDS har bestilt en ny fragtfærge, som ventes at blive leveret i første halvår af 2020.

Skibet er bestilt fra det kinesiske skibsværft Jinling Shipyard, og det kan transportere 6700 lanemeter fragt, hvilket svarer til omkring 450 trailere, skriver selskabet i en meddelelse.

"Med denne nybygning øges vores ordrebog til fem store fragtfærger, hvilket vil forbedre vores effektivitet og gøre det muligt for os at servicere den forventede vækst i vores rutenetværk i Nordeuropa og Middelhavet, støtte samhandlen og hjælpe vores kunder med at skabe vækst i deres forretninger," siger Niels Smedegaard, administrerende direktør, i meddelelsen.

DFDS fastholder investeringsforventningerne for i år.

DFDS afslutter køb i Tyrkiet hurtigere end ventet

Niels Smedegaard: Data bliver et udskilningsløb i shipping om få år

Niels Smedegaards vilde rejse i DFDS

Forsiden lige nu

Rasmus Jarlov et ubeskrevet blad i dansk shipping

Danmarks nye erhvervsminister har både inden for borgens mure og i offentligheden gjort sig bemærket som en kontroversiel person, der ikke går af vejen for en politisk fejde, et privat opgør med kendis-kæresten på nettet eller en vild dans for åben skærm. Spørgsmålet er, om han får en meget kort karriere som minister.

DFDS har akut mangel på it-medarbejdere

Trods sin status som et af Danmarks største rederier, har DFDS svært ved at tiltrække medarbejdere til sin it-afdeling. Rederiet er langt fra det eneste med det problem.

Danske rederier: Handelskrig kan ramme os hårdt

"Det er skidt nyt for dansk søfart og ikke mindst for gastank, at det nu ser ud som om, vi er vidne til en regulær handelskrig mellem USA og Kina," siger Andrew McPhail, kommerciel direktør i Evergas.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere