ShippingWatch

Niels Smedegaard: Data bliver et udskilningsløb i shipping om få år

Danske rederier zigzagger for at finde formlerne på, hvordan man lukrerer på de store mængder data, som alle spår bliver fremtiden for industrien. Det er et udskilningsløb, spår DFDS' topchef Niels Smedegaard.

Foto: Modelfoto/Colourbox

Antallet af skarpe matematiske hjerner i D/S Nordens analyseafdeling vokser. De sidder bag deres skærme og jonglerer med hundredtusindvis af datapunkter i forsøget på at dissekere de gigantiske informationsdynger og samle fragmenterne til et værdifuldt afkog.

Det er de folk, der skal presse rederiets marginer op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs