ShippingWatch

Sømand gemte sig på skib efter piratangreb

En sømand er blevet fundet i god behold ombord på et hollandsk skib, som blev angrebet af pirater i Nigeria i weekenden. Det er stadig ikke lykkes at få kontakt til de 11 besætningsmedlemmer, som blev kidnappet.

FWN Rapide er et general cargo-skib fra 2005, som sejler under hollandsk flag. Det blev lørdag angrebet af pirater, som har taget 11 besætningsmedlemmer som gidsler. | Foto: ForestWave

En sømand har i flere dage gemt sig ombord på et hollandsk skib, som blev angrebet af pirater i Nigeria sidste lørdag.

Piraterne angreb fragtskibet FWN Rapide, da det var på vej ind i Port Harcout i Nigeria. Oprindeligt oplyste skibets ejer, ForestWave, at 12 ud af 14 søfolk var blevet kidnappet af piraterne, mens to blev efterladt uskadte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs