ShippingWatch

Farstad-familien trækker sig fra bestyrelsen i norsk offshorekæmpe

Sverre Andreas Farstad har trukket sig øjeblikkeligt fra bestyrelsen i det norske offshorerederi Solstad Farstad. Han har løbende kritiseret resultatet af fusionen mellem flere norske spillere sidste år.

Sverre Andreas Farstad er trådt tilbage fra bestyrelsen i det norske offshorerederi Solstad Farstad, oplyser selskabet i en kortfattet børsmeddelelse.

Hvorfor han har valgt at trække sig, fremgår ikke, men Sverre Andreas Farstad har flere gange kritiseret udviklingen i Solstad Farstad. I begyndelsen af 2017 gik fusionen mellem Solstad, Farstad og Deepsea Supply igennem, og i sommer kom det frem, at flere skulle fyres.

Fyringerne ville især ramme Farstads tidligere kontorer, og det fik grundlæggerfamilien til at reagere.

"Set fra familiens side er det en ligeså trist dag, som da Farstad Shipping stoppede med at eksistere på generalforsamlingen," sagde tidligere formand for bestyrelsen i Farstad og storaktionær Sverre Farstad om fyringerne til Sysla.

Ifølge børsmeddelelsen skal en komite i Solstad Farstad vurdere, om der skal foreslås et nyt bestyrelsesmedlem på næste generalforsamling for rederiet.

Medie: Fyringer efter fusion vækker vrede hos Farstad 

Oliekrisen har spist af norske offshorerederes formuer

Kristian Siem: Konkurs bør føre til udskiftning i toppen 

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs