ShippingWatch

Cosco udpeger ny chef for container

Den ny-fusionerede kinesiske shippinggruppe China Cosco Shipping Group har udpeget ny chef for containerforretningen, skriver Splash24/7.

Kinesiske China Cosco Shipping Group, som i december blev dannet af to af Kinas største statsejede shippingselskaber, har nu fundet en ny chef for containerforretningen, skriver Splash24/7.

Gruppen har udpeget den 43-årige Wang Haimin, der har været forbi en række selskaber i det store Cosco-konglomerat inden fusionen med China Shipping Container Lines, blandt andet som underdirektør i Cosco Holdings, Cosco Pacific samt vicedirektør i Cosco Container Lines.

Med 20 års erfaring fra shippingindustrien skal han nu stå i spidsen for den samlede containerforretning i China Cosco Shipping Group. Den tidligere chef har sagt op, skriver Splash24/7.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

De to statsejede shippinggrupper, Cosco Group og China Shipping Group, forhandlede siden august sidste år om en sammenlægning af deres respektive containerrederier, der blandt analytikere anses som en særdeles kompliceret affære. Oprindeligt havde de to parter fået tre måneder til at færdiggøre fusionsforhandlingerne.

Kinas såkaldte State Council har gennemgået flere forslag til gennemførelsen af sammenlægningen, og kort efter godkendelsen af fusionen blev der givet grønt lys til endnu en fusion mellem logiskselskabet Sinotrans og CSC Holdings, der vil blive lagt sammen i en selvstændig enhed under China Merchants Group, skrev Bloomberg.

Kæmpe kinesisk containerfusion er godkendt

Kina godkender endnu en shippingfusion

Fem containerkæmper vil sætte sig på verdensmarkedet

Forsiden lige nu

Torm vil udstede nye aktier med støtte fra kapitalfond

Det danske tankrederi Torm vil udstede 12,5 mio. nye A-aktier i en emmission, som er garanteret af storaktionæren, kapitalfonden Oaktree Capital. Selskabet har samtidig løftet sløret for sine forventninger til sidste års regnskab.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere