ShippingWatch

Fredriksen vil afnotere Asia Offshore fra Oslo Børs

Fredriksens rigselskab Seadrill og thailandske Mermaid Maritime er enige om at afnotere det ombejlede Asia Offshore fra Oslo Børs.

Skibsreder John Fredriksen og selskabet Seadrill lykkedes ikke helt med at overtage Asia Offshore, men nu er de blevet enige med en anden hovedaktionær om at afnotere selskabet fra Oslo Børs, fremgår det af en meddelelse tirsdag.

Seadrill vil overtage hele Asia Offshore 

I en separat meddelelse tirsdag oplyser Seadrill, at man købte yderligere op i Asia Offshore, der i november sidste år blev vurderet til omkring 1,7 mia. kroner. Den anden hovedaktionær i Asia Offshore, thailandske Mermaid Maritime, har ligeledes købt op i Asia Offshore, som for nylig gennemførte en aktieemission på 100 mio. USD, hvor Seadrill og Mermaid Maritime tegnede sig svarende til deres respektive ejerandele på henholdsvis 66,1 procent og 33,7 procent.

Fredriksen rykker stærkt mod Brasilien

 
Seadrill napper to nye jack-up borerigge 

Maersk Drilling med i globalt kapløb om borerigskibe 

 

Mere fra ShippingWatch

Lavere spotrater afspejles på BW LPG's bundlinje

BW LPG’s nettoindkomst fra spotsejladser gik ned med 16 pct. i første kvartal i forhold til sidste år. Selskabet lander dog et overskud og udbetaler udbytte til aktionærerne, viser kvartalsrapporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs