ShippingWatch

27 projekter på rigge de næste to år

I løbet af 2013 og 2014 vil der formentlig blive nok at lave for de norske værfter. Offshore.no har identificeret 27 planlagte projekter på rigge i Norge og Storbritannien, som skal bygges de kommende år.

De kommende to år vil der være masser af projekter for de norske værfter, skriver Offshore.no, som har fundet 27 planlagte opgaver på rigge i 2013 og 2014. Samtidig vil der også komme mindre opgaver, der alt i alt vil skabe kø hos værfterne, konstaterer Offshore.no.

To eksempler er riggen Island Innovator, der ligger ved værftet Bergen Group Hanøytangen og ifølge Offshore.no skal klargøres til opgaver på den norske sokkel. I Ølen ligger både West Hercules og Leiv Eiriksson. Begge rigge kommer fra internationale opgaver i udlandet og skal nu gøres klar til opgaver i Norge.

Se en liste over rigge her

Damen køber traditionsrigt værft i Holland

Seadrill køber borerigge for 2,5 mia. NOK

Maersk Drilling med i globalt kapløb om borerigskibe 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs