ShippingWatch

Damen køber traditionsrigt værft i Holland

Den hollandske værftsgigant Damen har købt op på hjemmemarkedet og investeret i reparationsværftsgruppen Shipdock, der har faciliteter i Amsterdam og Harlingen.

Damen Shipyards Group, der ejer mere end 50 værfter i 35 lande, har nu købt op i Holland også, hvor Shipdock værfterne er blevet en del af Damen. Shipdocks historie løber tilbage til 1877 og bidrager til Damens eksisterende værfter med et værft i Amsterdam og i Harlingen.

"Shipdock værfterne giver ekstra værdi til Damen, både hver for sig i deres egne markeder og regioner og som et hele - sammen har de rigelig erfaring med skibsbyggeri, reparation, opbygning og stålkonstruktion. Damen er en etableret spiller i skibsreparationsindustrien, og vi er stålsatte på at blive endnu bedre. Det er derfor vi for nylig har grundlagt en ny afdeling, Damen Shiprepair & Conversion, hvor alle vores reparationsværfter vil være repræsenteret og organiseret effektivet," siger Rene Berkvens, der er adm. direktør for Damen Shipyards Group i en pressemeddelelse.

Alle ansatte på de to hollandske værfter vil få job under Damens overtagelse.

Damen er en af de værftsgrupper, der forventes at ekspandere i Norge.

Damen leverer slæbebåd i Norge

Norske værfter har ordrereserve på 40 mia kroner

Hollandsk værft optrapper kamp om norske offshoreordrer 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs