ShippingWatch

Norge er hjemmebane for Maersk Drilling

Maersk Drilling har Norge i sigtekornet. I sidste uge indgik selskabet kontrakter for 284 mio. dollars med Statoil, og i de kommende par år er der tre nye rigge på vej til en samlet investering lige under 2 mia. dollars til det norske marked.

Foto: Maersk Drilling

I Danmark er jeg født, i Norge har jeg hjemme. Det er mere og mere virkeligheden for A. P. Møller -Mærsks datterselskab Maersk Drilling, der populært sagt "borer for" for olieselskaberne og finder ud af, om der er olie at producere. I sidste uge indgik man kontrakter for 284 mio. dollars med Statoil, og i de kommende par år er der tre nye rigge på vej til en samlet investering lige under 2 mia. dollars til det norske marked, og man gør ingen forsøg på at underspille vigtigheden af tilstedeværelse i Norge.

»Det er meget vigtigt, og det vil det være fremover, så langt vi kan se. Det har hele tiden været et marked, vi har satset på. Også når det har været vigende, har vi holdt fast i intentionen,« fortæller Erik Schou, kommercielt ansvarlig for Maersk Drillings norske aktiviteter i 20 år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs