ShippingWatch

Ny kontrakt på 284 mio USD til Maersk Drilling

Maersk Drilling har underskrevet en kontrakt med Statoil på to år for jack-uppen Mærsk Gallant. Kontrakten har en værdi på 284 mio. dollar, skriver Maersk Drilling i en pressemeddelse.

Foto: Maersk Drilling

284 mio. dollar eller omkring 1,7 mia. kr.  lyder en ny ordre på for Maersk Drilling, som er underskrevet med Statoil om to års arbejde for jack-up riggen Mærsk Gallant. Kontrakten lyder på mulighed for et års arbejde mere.

"Denne kontrakt forbedrer vores fremtidige dækning og giver os højere gennemsigtighed i den fremtidige indtjening. Det giver en solid basis for fortsat vækst, som understøtter vores mål om at blive en betydelig og stabil bidragyder til APMM-gruppens indtjening," siger Claus V. Hemmingsen, der er adm. direktør for Maersk Drilling og bestyrelsesmedlem i A.P. Møller-Mærsk Gruppen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs