ShippingWatch

Medie: Norge bliver vigtigere for Maersk Drilling

Norge bliver et vigtigere og vigtigere marked for Maersk Drilling, og nye rigge aftages stort set, før de er bygget, skriver Ingeniøren.

Foto: Øyvind Hagen/Statoil

Maersk Drilling lægger en større del af sin forretning i Norge. De norske kunder er parat til at indgå aftaler om nye boregigge fra Maersk Drilling, før de er bygget, skriver Ingeniøren.

Ifølge det seneste koncernregnskab regner selskabet med, at have en kontraktdækning på sine rigge til dybt vand og mid-water på 100 procent i år og på jack-ups på 97 procent. Og Norge udgør et voksende marked for Maersk Drilling. Da Statoil chartrede en helt ny jack-up til udbygning af Dagny og Eirin felterne, var det selskabets tredje nybygning bestilt til det norske marked på 16 måneder og Maersk Drillings syvende nybygning i ordre.

"Norge er vores vigtigste markjed, og det bliver kun vigtigere de kommende år. De har virkelig fået travlt deroppe," siger Frederik Smidth, teknisk chef i Maersk Drilling.

Rambøll Olie & Gas’ tre nye ønskedestinationer

Rambøll Olie & Gas har allerede opfyldt sine 2012-mål 

Viking følger i hælene på olieselskaberne 

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende faciliteter til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs