ShippingWatch

Maersk Drilling bestiller ny borerig i Singapore

Med en fire-årige kontrakt med Statoil i Nordsøen er en ny ordre på en ultra harsh jack-up borerig til 650 mio. USD sikret beskæftigelse. Ordren bekræfter, at der er fuldt blus på vækst-strategien i boreselskabet.

Foto: Maersk Drilling

Maersk Drilling har bestilt en ny såkaldt ultra harsh, high specification jack-up rig fra verdens største offshoreværft Keppel i Singapore. Riggen er sikret beskæftigelse i en 4-årig kontrakt med Statoil til olieudvinding i Dagny-feltet i den norske del af Nordsøen. Det oplyser Maersk Drilling.

Ordren kommer kun et år efter, at Maersk Drilling investerede 1,3 mia. USD i to tilsvarende jack-up rigge til det norske marked. Den nye ordre indikerer ifølge selskabet en stærk efterspørgsel efter avancerede borerigge og er i overensstemmelse med Maersk Drillings ambitiøse vækststrategi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs