ShippingWatch

Smedegaard nedtoner forventninger til Virginia

Købet af Port of Virginia er ikke et "make or break" for APM Terminals, siger adm. direktør for A.P. Møller-Mærsk Nils Smedegaard Andersen i forbindelse med koncernregnskabets fremlæggelse i dag. APM Terminals har i 2012 klaret sig dårlige end forventet.

APM Terminals lange trækasserier om købet af Port of Virginia kan vise sig at være nyttesløse. Politiske diskussioner i den amerikanske stat går i øjeblikket på, om havnen overhovedet skal privatiseres. Mislykkes opkøbet, vil det dog ikke være en ulykke for APM Terminals, siger adm. direktør i A.P. Møller-Mærsk Nils Smedegaard Andersen i dag på en telekonference i forbindelse med fremlæggelsen af koncernens regnskab.

"Vi vil jo gerne ind i Virginia, det er jo derfor vi har givet et bud. Der er ikke specielt politisk modstand mod os som sådan. Vi opfatter det, som debatten kører i øjeblikket, mere som en debat om, om man ønsker at privatisere havnen eller ej. Hvis man ønsker at privatisere havnen, så er der flere der har budt, heriblandt APM Terminals," siger han og vurderer, at der er andre muligheder for APM Terminals, hvis det går i vasken i Virginia:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Markant fald på vej i eksporten fra Kina til USA

Efterspørgslen i USA flytter sig fra varer til services, og det giver lavere import af kinesiske varer til USA, vurderer logistikchefer. Data fra Kina bekræfter, at ordrebeholdningen falder hos kinesiske virksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs