ShippingWatch

2012 blev rekordår for Port of Virginia

Port of Virginia havde det næstbedste år i sin historie i 2012 målt på godsmængder på trods af flere dages strejke. Det skriver nyhedsbureauet AP. 

Amerikanske Port of Virginia havde i 2012 et gennemløb på mere end 2,1 mio. fragtenheder. Det var en stigning på næsten 10 pct. i forhold til 2011 og gør 2012 til det næstbedste år i havnens historie, skriver nyhedsbureauet AP.

Rekordåret for Port of Virginia var 2007, men kun 22.000 fragtenheder adskilte 2012 fra 2007, på trods af at Port of Virginia i 2012 havde flere strejkedage, hvor havnen var inaktiv.

Port of Virginia er den tredjestørste havn på USAs østkyst målt på containervolumener. Ifølge AP er myndighederne i staten bekymret for den hastighed, som havnen vokser med og overvejer, at lade en privat terminaloperatør stå for havnedriften.

Risiko for storstrejke i USA blusset op igen 

Storbank udfordrer Mærsk i Virginia

Port of Virginia forbereder sig på strejke 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs