ShippingWatch

Amerikansk fagforeningsboss har støtte til havnestrejke

Den indflydelsesrige formand for havnearbejderne på den amerikanske østkyst, Harold Daggett, har sikret sig delvis opbakning til at gå i strejke med udgangen af september. Arbejdsgiverne opfordrer havnearbejderne til at returnere til forhandlingsbordet.

Formanden for de amerikanske havnearbejdere på den amerikanske østkyst og ned til Den Mexicanske Golf, Harold Daggett, har ifølge Journal of Commerce sikret sig medlemmernes opbakning i New York og New Jersey til at gå at i strejke med udgangen af september, hvis ikke han får nogle fundamentale krav igennem.

New York og New Jersey, Port of New York, er den største havne-gruppe på østkysten og helt central i den verserende konflikt med arbejdsgiverne i USMX, United States Maritime Alliance, om en ny seksårige overenskomst. Harold Dagett blev i juli sidste år valgt som ny formand for den indflydelsesrige fagforening på østkysten, International Longshoremen's Association (ILA), på netop en kompromisløs kamp mod automatisering af container-terminalerne i New York og New Jersey, som det er er sket i bl.a. Virginia.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs