ShippingWatch

Alphaliner: Redere tavse om konsekvenser ved storstrejke i USA

Ingen containerrederier, der er aktive på den strejketruede amerikanske østkyst, er endnu fremkommet med oplysninger om alternative planer i tilfælde af, at havnene lukker, skriver Alphaliner, der forudser alvorlige konsekvenser for industrien, hvis strejken bryder ud

Ingen containerrederier, der er aktive på den strejketruede amerikanske østkyst, er endnu fremkommet med oplysninger om alternative planer i tilfælde af, at havnene lukker ned med udgangen af september. Det skriver det anerkendte analysehus Alphaliner i sit ugentlige nyhedsbrev tirsdag.

Omdirigering af fragt fra Asien til den amerikanske vestkyst synes at være den eneste midlertidig løsning for rederne, hvis en strejke på østkysten træder i kraft, skriver Alphaliner og noterer, at det lige nu er uklart, om den transatlantiske transport til og fra Europa kan dirigeres til havne på østkysten af Canada eller til havne ved Den Mexicanske Golf.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs