ShippingWatch

Antallet af omdirigerede skibe ved kinesiske storhavne er på få dage steget drastisk

Udfordringerne med containertrafikken i kinesiske havne griber om sig, fordi coronasmitten fortsat udvikler sig. Antallet af skibe, der venter på anløb til havnene eller bliver omdirigeret, vokser. Maersk melder om 40 påvirkede skibe.

Foto: Martin Pollard/Reuters/Ritzau Scanpix

Coronasmitten, der lige nu fortsat udvikler sig i Sydkina, har skabt yderligere problemer og flaskehalse i containerindustrien. På bare få dage har situationen udviklet sig drastisk.

Det fremgår af en opdatering fra Maersk, der lige nu har 40 skibe, der ellers skulle have anløb til havnene i Sydkina, men i stedet er blevet omdirigeret eller forsøgt at laste til andre skibe. For bare tre dage siden lød meldingen, at der blot var tale om "flere" skibe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs