ShippingWatch

Maersk varsler yderligere forsinkelser efter smitteudbrud i kinesisk storhavn

Den kinesiske containerhavn Greater China Yantian er delvist nedlukket på grund af et stigende antal covid-19-smittede. Smitten har bredt sig til andre dele af storbyen Shenzen, som havnen er en del af. Maersk varsler flere forsinkelser. Opdateret.

Flere bekræftede tilfælde med covid-19 i og omkring storbyen Shenzhen giver nu problemer for containertrafikken i en række kinesiske havne.

For at få styr på smittespredningen har den store kinesiske containerhavn Greater China Yantian i Shenzhen-området siden sidste uge været delvist nedlukket fra myndighedernes side. Kineserne har indført karantæne-regler og forsøger at desinficere de berørte områder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs