ShippingWatch

Smitteudbrud i containerhavn i Kina skaber nye forsinkelser

Den kinesiske containerhavn Greater China Yantian er delvist nedlukket på grund af et stigende antal covid-19-smittede. Maersk varsler forsinkelser. Opdateret.

Sikkerhedsvagt står foran Yantian International Container Terminal i den sydkinesiske by Shenzhen.

Et nyt udbrud med coronasmitte har delvist lammet den store kinesiske containerhavn, Greater China Yantian, på grund af nedlukning fra myndighedernes side, og det vil skabe forsinkelser, meddeler Maersk sine kunder.

Den vestlige del af Yantian International Container Terminal, der i 2020 i alt håndterede 17,5 mio. teu, blev i torsdags taget ud af drift, mens den østlige del af containerhavnen, hvor de store containerskibe lægger til kaj, oplever lav produktivitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs