ShippingWatch

CMA CGM, Maersk og MSC omdirigerer skibe fra smitteramt kinesisk storhavn

Problemerne for containertrafikken i det sydlige Kina vokser, efter at den kinesiske storhavn i Yantian delvist er nedlukket på grund af et udbrud af covid-19-smitte. MSC og CMA CGM varsler ligesom Maersk forsinkelser for kunderne.

Verdens næsstørste containerederi, MSC, vil også lade "et antal" skibe sejle forbi den smiteramte kinesiske storhavn Yantian. | Foto: PR / MSC

Maersk omdirigerer 23 containerskibe til andre havne i Kina for at undgå storhavnen Yantian International Container Terminal, som delvist er nedlukket på grund af udbrud med covid-19 smitte i havnen.

Også det franske containerrederi CMA CGM har varslet kunderne om, at 13 skibe ikke vil anløbe havnen i Yantian, men vil sejle til andre havne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Uenighederne sejrede, da IMO's miljøkomité forsøgte at skabe konsensus om nye klimaindsatser inden for skibsfarten. Maersk er frustreret. En stort tænkt, men kritiseret metanolfabrik i USA med Hafnia som medinvestor smuldrer. Springer konkurrenterne på Maersks Tradelens blockchain-projekt, der nu rulles ud i Kina?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs