ShippingWatch

Tidligere UTi-ansat dømt for insiderhandel dagen inden DSV-opkøb

En tidligere kommunikationsansat i logistikselskabet UTi er blevet dømt for insiderhandel i forbindelse med DSV’s opkøb af selskabet. Han købte aktier i UTi straks efter, at han fik at vide, at DSV ville købe selskabet for flere milliarder kroner.

DSV opkøbte UTi Worldwide i oktober 2016. | Foto: PR-foto

En tidligere ansat i det amerikanske logistikselskab UTi udnyttede, at han havde insiderviden om DSV's forestående milliardopkøb af selskabet til at købe aktier, kort før handlen blev offentliggjort.

I maj 2019 dømte en domstol i den amerikanske stat Oregon manden for insiderhandel og tildelte ham en bøde på 75.000 dollar samt fortjenensten på 38.000 dollar. Det fremgår af retsdokumenter, som ShippingWatch har set. Manden har anket dommen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs