ShippingWatch

Welltec bliver ved med at vokse

2012 blev et godt år for Welltec, der med et overskud før skat på 129 mio. kr. i 2012 opnåede et bedre resultat end forventet. Det fremgår af selskabets årsregnskab for 2012, der blev offentliggjort i dag.

Foto: Copyright Welltec®

Welltec, den danske leverandør af brøndteknologier til offshoreindustrien, har god grund til at være tilfreds. Virksomheden præsterede med et overskud før skat på 129 mio. kr. og en samlet omsætning på 1,70 mia. kr i 2012 et resultat, der overgår forventningerne fra årsregnskabet 2011, og som stemmer overens med hvad der blev spået i regnskabet for 3. kvartal 2012. Det fremgår af Welltecs årsregnskab for 2012, der blev offentliggjort i dag.

Welltec havde en samlet omsætning på 1,22 mia. kr. i 2011.

I årsregnskabet oplyses, at samtlige regioner forsatte med at bidrage til omsætningen. Indtjeningen for Europa, Mellemøsten, Afrika og Rusland steg med 32 procent, til 875 mio. kr. Nord- og Sydamerika steg med 36 procent, til 618 mio. kr, og Asien/Stillehavet steg med 97 procent, med en omsætning på 208 mio. kr.

"2012 blev endnu et fremragende år for Welltec. Vi fortsatte med at vokse, og var samtidig i stand til at bevare et stærkt overskud, mens vi fortsat leverede en service af højeste teknologiske standard. Vores succes er et bevis på, at Welltecs løsninger fortsat gør det muligt for vores kunder at udvinde værdi i en sådan grad, at det betaler sig for dem," siger Jørgen Hallundbæk, adm. dir. i Welltec, i forbindelse med årsregnskabet.

Ledelsen forventer, at de gode tider vil fortsætte i 2013 med en omsætning på omkring 2,1 til 2,3 mia. kr.

Avis: Welltec styrer mod børsdebut

Welltec: Brasiliansk forretning skal fordobles i 2013 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs