ShippingWatch

Welltec: Brasiliansk forretning skal fordobles i 2013

Danske Welltec har fået godt fat i det brasilianske marked og vil fordoble sin indtjening i landet i 2013. Det er altafgørende for væksten at have et godt forhold til Brasiliens kæmpe olieselskab Petrobras, skriver Børsen.

Foto: COLOURBOX

Welltec er et af de danske oliefirmaer, der har fået succes i Brasilien, og det vil fortsætte, forudser Carl Strubbing, der er direktør for Welltec i Nord- og Latinamerika.

"Vi har fordoblet forretningen i Brasilien i de sidste to år, og det vil gøre igen i 2013. Vi er kun lige startet i Brasilien," siger han til Børsen.

Ganske afgørende for at en dansk underleverandør som Welltec kan få succes er samarbejdet med brasilianske Petrobras, der sidder stærkt på det store oliemarked:

"Der er store muligheder, men der er også betragtelige barrierer for at komme ind. Der skal tænkes langsigtet og investeres penge og tid. De danske selskaber viser enorm interesse, men når man ser, hvad der kommer herned og sætter produktion op, er det indtil videre begrænset," siger Peter Efland, vicekonsuli Rio de Janeiro, til Børsen.

Her er shippingbranchens fem største ændringer 

Fredriksen rykker stærkt mod Brasilien 

Statoil udvider i Brasilien 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs