ShippingWatch

Welltec: Brasiliansk forretning skal fordobles i 2013

Danske Welltec har fået godt fat i det brasilianske marked og vil fordoble sin indtjening i landet i 2013. Det er altafgørende for væksten at have et godt forhold til Brasiliens kæmpe olieselskab Petrobras, skriver Børsen.

Foto: COLOURBOX

Welltec er et af de danske oliefirmaer, der har fået succes i Brasilien, og det vil fortsætte, forudser Carl Strubbing, der er direktør for Welltec i Nord- og Latinamerika.

"Vi har fordoblet forretningen i Brasilien i de sidste to år, og det vil gøre igen i 2013. Vi er kun lige startet i Brasilien," siger han til Børsen.

Ganske afgørende for at en dansk underleverandør som Welltec kan få succes er samarbejdet med brasilianske Petrobras, der sidder stærkt på det store oliemarked:

"Der er store muligheder, men der er også betragtelige barrierer for at komme ind. Der skal tænkes langsigtet og investeres penge og tid. De danske selskaber viser enorm interesse, men når man ser, hvad der kommer herned og sætter produktion op, er det indtil videre begrænset," siger Peter Efland, vicekonsuli Rio de Janeiro, til Børsen.

Her er shippingbranchens fem største ændringer 

Fredriksen rykker stærkt mod Brasilien 

Statoil udvider i Brasilien 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs