ShippingWatch

Anklager kredsede om to centrale datoer i afhøring af Keld Demant: "Jeg fik at vide, at vi ikke har foretaget os noget forkert"

Topchef Keld R. Demant blev flere gange spurgt om, hvorfor Dan-Bunkering foretog nye handler, efter Erhvervsstyrelsen rejste mistanke om, at leverancer af jetbrændstof til russiske kunder endte i sanktionsramte Syrien. Demant nedtonede indhold i kundeklausul-mail.

Bunker Holding-topchef Keld Demant, der er tiltalt i sagen om Dan-Bunkering, blev tirsdag afhørt i retten i Odense. | Foto: PR-FOTO

Anklageren kredsede igen og igen om to centrale datoer, da topchefen i Bunker Holding Keld R. Demant i dag blev afhørt i retten i Dan-Bunkering sagen for første gang.

Det drejer sig om den 23. december 2016 og den 6. februar 2017, der for bagmandspolitiet er særdeles væsentlige for Dan-Bunkering sagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs