ShippingWatch

I Dan-Bunkering-sagen kan én bestemt decemberdag i 2016 blive afgørende

Det er ikke tilfældigt, at Bagmandspolitiet i den kommende straffesag mod Dan-Bunkering, Bunker Holding og dets topchef har delt anklageskriftet op i to og sondrer mellem henholdsvis 25 og otte formodede ulovlige handler med jetbrændstof til Syrien.

Foto: PR / Bunker Holding

Lillejuleaftensdag 2016 kan blive en meget afgørende dato i den opsigtsvækkende straffesag mod Dan-Bunkering, Bunker Holding og dets topchef Keld R. Demant, der begynder ved retten i Odense den 26. oktober.

De to selskaber og topchefen Keld R. Demant er her tiltalt for at bryde straffeloven og EU's sanktioner ved at sælge jetbrændstof, der via mellemmænd endte i det sanktionsramte Syrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs