ShippingWatch

ABB køber digital virksomhed til marinemotorer

ABB har købt schweiziske Tekomar Group med henblik på at styrke koncernens digitale løsninger til bl.a. ship management-selskaber.

Foto: PR-foto: ABB

ABB har købt schweiziske Tekomar Group, der gennem digitale løsninger skal optimere ydelsen på motorer og ABB's turbo chargere til shippingindustrien.

Det skriver ABB Turbo Systems i en pressemeddelelse tirsdag, der ikke nævner værdien af opkøbet, som forventes gennemført inden årets udgang.

Med opkøbet udvider ABB sin portefølje af digitale systemer med henblik på optimering af skibe målrettet bl.a. ship management-virksomheder.

"Opkøbet er i tråd med vores strategi om at udvikle værdidrevne digitale løsninger til en krævende marineindustri," siger Oliver Riemenschneider, Managing Director, ABB Turbocharging.

Finland åbner testområde for autonome skibe

Oliekrisen har spist af norske offshorerederes formuer

Forsiden lige nu

Søren Skou: Der er aldrig et godt tidspunkt at sige farvel

Den store transformation af A.P. Møller - Mærsk skal gå endnu hurtigere, siger topchef Søren Skou til Berlingske Business om opsplitningen af CFO Jakob Stausholms arbejdsområder. Der er aldrig et godt tidspunkt at sige farvel, lyder det.

Alvorlig terminalbrand indhyller Singapore i røg

Der er udbrudt en brand på et terminalanlæg på en af øerne ud for Singapore, oplyser lokale medier tirsdag. Branden betegnes som alvorlig og kan ses langt ud over Singapore, som det fremgår af en video.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere