ShippingWatch

Avis: Tidligere OW-formand må droppe bestyrelseskarriere

Den tidligere ØK-topchef og formand for det kollapsede OW Bunker, Niels Henrik Jensen, siger til Børsen, at hans korte tid i OW har været en "enorm belastning" for hans bestyrelseskarriere.

Foto: OW Bunker/PR

OW Bunkers endeligt har betydet afslutningen på bestyrelseskarrieren for Niels Henrik Jensen, der sad som formand i OW Bunker, da selskabet gik ned.

I et interview med Børsen siger den tidligere formand for blandt andet bestyrelsen i ØK, at hans formandsposter i bl.a. Gertsen & Olufsen, Pres-Vac og Atlas Incinerators nu er fortid.

"Den her sag har været en enorm belastning for mig. Jeg sad i en bestyrelse i få måneder, og det koster mig måske ti år med retssager efterfølgende," siger Niels Henrik Jensen til Børsen.

Han er som andre medlemmer af ledelsen i OW Bunker efter selskabets konkurs blevet stævnet med krav om erstatning.

Pludselig bankede det på døren hos OW...

OW Bunker får nye shippingfolk i bestyrelsen

OW Bunkers bestyrelse svarer igen: Vi er rystede

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere