ShippingWatch

Kuehne+Nagel skaber Europas største logistikselskab

VTG og Kuehne+Nagel har indgået stor samarbejdsaftale, der med konkurrencemyndighedernes godkendelse vil skabe Europas største private logistikselskab på landjorden.

Logistikvirksomheden Kuehne+Nagel og VTG, der er blandt de førende på jernbane- og leasingområdet, har indgået en aftale om et joint venture, der involverer en række større jernbanelogistiske projekter. Konkurrencemyndighederne mangler endnu at godkende det nye selskab, som kommer til at operere under navnet VTG Rail Logistics, og som vil starte arbejdet op den 1. januar 2014.

"Joint venture-selskabet skal under paraplyen VTG Rail Logistics skabe en logistikvirksomhed med et stort europæisk netværk af lokationer, og det giver helt nye muligheder for transportkoncepter, der vil vise vejen mod fremtiden," siger Dr. Heiko Fischer, der er CEO i VTG.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs