ShippingWatch

Færre opgaver presser Aker Solutions resultat

Norske Aker Solutions kunne ikke levere samme driftsresultat i andet kvartal 2013 som i 2012. Indtjeningen blev ramt af færre opgaver, fremgår det af regnskabet.

Den norske leverandør til olieindustrien Aker Solutions ligger ikke på samme niveau som i 2012, når man ser på driftsresultatet før skat og nedskrivninger (EBITDA). Det fremgår af det netop offentliggjorte regnskab for andet kvartal, der viser et resultat på 946 mio. NOK for mod 1,36 mia. NOK i samme periode året forinden.

Det skyldes ifølge regnskabet bl.a., at virksomheden var mærket af en lavere kapacitetsudnyttelse, fordi ordreindtaget i kvartalet faldt til 10,9 mia. NOK mod 12 mia. NOK i samme periode 2012. Oprindeligt lå ordreindtaget i dette kvartal på 22 mia. NOK, men i juni blev en rig-kontrakt til 11 mia. NOK annulleret, hvorfor beløbet er nedjusteret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs