ShippingWatch

Analytiker: DSV-køb af colombiansk selskab strategisk klogt

Købet af Airmar Cargo giver adgang til den tredjestørste befolkning i Latinamerika, hvilket kan være en gylden vækstmulighed for DSV, vurderer Handelsbanken.

Handelsbanken kalder det strategisk klogt, at DSV køber det colombianske selskab og tidligere agent for transportkoncernen Airmar Cargo med 60 ansatte og en omsætning på 8 mio. dollar sidste år, om end købet ikke påvirker den samlede indtjening det store.

"Da opkøbet af Airmar Cargo er et led i DSV's ekspansion i Latinamerika, er det godt ud fra et strategisk synspunkt," skriver Handelsbankens analytikere og tilføjer, at købet af Airmar Cargo giver adgang til den tredjestørste befolkning i Latinamerika, hvilket kan være en gylden vækstmulighed for DSV.

Goldman: Slankere og stærkere DSV udløser opjustering 

"Overordnet set vurderer vi, at opkøbet er positivt, da det giver mere kontrol over selskabets udvikling på det latinamerikanske marked i stedet for, at en partner skal være med ind over DSV's operationer, skriver Handelsbanken, der gentager sit positive syn på DSV-aktien med en købsanbefaling og kursmål 170 kr.

RITZAU FINANS

DSV i land med salg af obligationer for en mia

Damco: Vækstmarkederne er svære at finde 

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs