ShippingWatch

Første kvartal giver fremgang til Kuehne & Nagel

Den schweiziske transport- og logistikkoncern Kuehne & Nagel havde fremgang i første kvartal og fordoblede sin bundlinje, fremgår det af meddelelse.

De seneste tre måneder har budt på fremgang for schweiziske Kuehne & Nagel, der bl.a. konkurrerer med danske DSV. Af en meddelelse fremgår det, at koncernen næsten fordoblede sin bundlinje til 134 mio. CHF fra 68 mio. CHF samme periode 2012. Sidste års resultat var dog påvirket af ekstraordinære poster på 65 mio. CHF, fremgår det af regnskabet. Omsætningen steg til 5,09 mia. CHF fra 4,83 mia. CHF.

Kuehne & Nagel løftede sin containervolumen 2,3 procent, selvom handel fra Europa til Asien faldt. Og set ud fra den økonomiske situation og markedsforholdene er Kuehne & Nagels formand, Karl Gernandt, tilfreds med resultatet fra første kvartal. Han understreger samtidig, at resultatet er et udtryk for, at virksomhedens fokus på at forbedre effektiviteten er lykkedes og har påvirket resultater inden for luftfragt og kontraktlogistik.

"Vi vil fortsætte med at fokusere på marginer og omkostningsstyring og er derfor overbeviste om at opnå yderligere forbedringer. Vækstmulighederne vil hovedsageligt opstå i regioner uden for Vesteuropa. I første kvartal 2013 har vi oplevet en positiv udvikling især i Nordamerika, Mellemøsten, Østeuropa og det sydlige Asien," siger han.

Kuehne + Nagel klar på Myanmars vækstmarked

DSV-konkurrent til vejrs efter direktørskifte

Kuehne & Nagel med pæne resultater, bundlinje mindre end ventet 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs