ShippingWatch

Avis: Bladt skaber 200 Lindø-job

En ny ordre til Bladt Industries fra det tyske energiselskab EnBW skaber 200 job i Lindø Industripark. Det skriver Børsen.

En ny ordre til Bladt Industries fra det tyske energiselskab EnBW skaber 200 job i Lindø Industripark, som bruger faciliteterne fra det lukkede Lindøværft i Munkebo på Fyn. Det skriver Børsen.

"Det kommer til at betyde utrolig meget for aktiviteten i Lindø, og området er skræddersyet til den slags produktion. Vi har bygningerne og kapaciteten til at løse opgaven," siger Michael Nymark Hansen, divisionsdirektør i A.P. Møller Mærsk-ejede Lindø Industripark, til avisen.

De 200 job er helt nye, og allerede i dag ligger ansøgningsskemaerne klar i jobcentrene i Odense og Kerteminde, fortæller Peter Rindebæk, adm. direktør i Bladt Industries.
 
Det er hovedsageligt svejsere og smede, som Bladt skal bruge til opgaven, der lyder på at producere 41 fundamenter til havvindmøller til opstilling i juni 2014.


DUC investerer milliarder i Nordsøen

Kapitalfond køber Bladt Industries 

 

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs