ShippingWatch

Exxon vil have verdens største flydende LNG-anlæg

ExxonMobil Corp. er på banen med planer om at slå sig mere på LNG ved at få bygget verdens største flydende LNG-forarbejdsningsanlæg. Det såkaldte LNG-FPSO-skib vil blive knap 500 meter langt og er en multimilliard-investering, skriver Asiasis.

Exxon vil i samarbejde med BHP Billiton skabe et gigant skib til at arbejde i det australske naturgasfelt Scarborough ud for Australiens vestkyst. LNG-FPSO-skibet vil måle knap 500 meter og være en investering i milliardklassen for de to energiselskaber.

Nu ansøger selskaberne om godkendelse til skibet med LNG-anlæg, der skal gå i gang med produktionen i 2020, skriver Asiasis. Produktionen skønnes at kunne nå op på mellem 6 og 7 mio. metriske tons LNG om året i de kommende årtier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs