EMS Seven Seas i fremgang

Wrist Ship Supply-konkurrenten EMS Seven Seas klarede sig stærkt i fjerde kvartal 2012 i forhold til kvartalet før. Ny kontrakt betegnes som ny milepæl for selskabet.

EMS Seven Seas har aflagt regnskab for fjerde kvartal, der viser positive takter. Indtjeningen lå på 117,7 mio. USD i fjerde kvartal - en stigning fra 98 mio. USD i tredje kvartal, og resultatet før skatter og afskrivninger (EBITDA) ramte 1,2 mio. USD mod 0,6 mio. USD i tredje kvartal.

"I dette kvartal oplevede selskabet et væsentligt opsving i salget – især som følge af store militærbestillinger i både Mellemøsten og Spanien sent i perioden. Den kommercielle forretning stod godt imod på trods af de fortsat udfordrende markedsforhold i shipping. Selskabet mærker effekter af den operationelle omstrukturering i Europa, eftersom de operationelle omkostninger falder. Derudover giver effektivitetsinitiativer implementeret sent i 2012 og begyndelsen af 2013 et positivt momentum, og de forventes gradvist at forbedre rentabiliteten i løbet af 2013," skriver EMS Seven Seas i en pressemeddelelse.

EMS Seven Seas er et tidligere Eitzen selskab. 2. januar i år vandt selskabet en etårig kontrakt med et NATO-land om levering af forsyninger og services.

"Der er tale om EMS’ største kunde, som har været en vigtig forretningspartner for EMS Group siden 1988. Kontrakten repræsenterer endnu en milepæl for EMS," fremgår det af pressemeddelelsen.

EMS Seven Seas har tidligere haft knap så positive resultater, men efter en turnaround i selskabet erklærede adm. direktør Morten Perssen tidligere på året, at EMS Seven Seas nu udfordrer Wrist Ship Supply og forventer at være markedsledende i 2018.

EMS: Overudbud er til gavn for os

EMS Seven Seas udfordrer Wrist Ship Supply

Eitzen Seven Seas trækker resultatet op i et lille plus 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også